Kurti e Peci ‘inspektojnë’ cilësinë e grurit në fabrikën private

Kryeminsitri i Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci  kanë qëndruar sot në Klinë e Istog, ku kanë vizituar bujq e ndërmarrës të bujqësisë. Dy qeveritarët kanë vizituar edhe fabrikën për prodhimin, përpunimin dhe paketimin e farës së grurit, elbit dhe tërshërës “Agroelita”, ku kanë pasur rastin edhe ta … Vazhdoni me leximin e Kurti e Peci ‘inspektojnë’ cilësinë e grurit në fabrikën private