[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kur Donald Trump godiste dhe e gjuante përtokë kundërshtarin e tij (VIDEO)Donald Trump është një njeri i dhënë pas shfaqjeve dhe ka marrë pjesë në shumë të tilla.

Veç pjesëmarrjes në disa episode filmash, ai ka qenë edhe në “Wrestlemania”

Një episod ka qenë kur sulmoi mundësin e famshëm McMahon.

Trump vjen vjedhurazi dhe e godet disa herë duke e shtrirë përtokë.