[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kryetarja e Gjykatës Speciale sot flet për ecurinë e punës së Gjykatës… 

Botapress, 4 maj – Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës, Ekaterina Trendafilova sot do të mbajë konferencë në ndërtesën e Dhomave të Specializuara në Hagë, në ora 14:00.

Gjatë takimit të saj të parë me mediat, kryetarja Trendafilova do të japë një deklaratë në lidhje me ecurinë e punës së Dhomave të Specializuara të Kosovës, veçanërisht në lidhje me Rregulloren e Procedurës dhe të Provave. /KP/