Kryesindikalisti i Policisë: Inspektorati Policor të mos bëjë arrestime spektakolare

Inspektorati Policor i Kosovës dhe Prokuroria Speciale kanë kryer sot aksionin “Pika 2” ku janë arrestuar 26 zyrtarë policorë, të cilët dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe marrje të ryshfetit.   Rrahman Jasharaj: Nëse është turp të kërkohen nga 100 euro prej Qeverisë, na jepni nga 400   Operacionit të IPK-së i ka paraprirë … Vazhdoni me leximin e Kryesindikalisti i Policisë: Inspektorati Policor të mos bëjë arrestime spektakolare