Kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë takohen javën e ardhshme

    Kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë do të takohen javën e ardhshme nën ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, mëson REL nga burimet jozyrtare në Bruksel. Sipas burimeve, data 16 nëntor përmendet si datë e mundshme për takimin mes kryenegociatorit të Kosovës, Besnik Bislimi, dhe atij të Serbisë, Petar Petkoviq. Mundësinë e një takimi në nivel … Vazhdoni me leximin e Kryenegociatorët e Kosovës dhe Serbisë takohen javën e ardhshme