[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kroatët publikojnë hartën e Shqipërisë Etnike, çmenden serbët (FOTOMediat elektronike serbe kanë publikuar kohët e fundit një hartë të mediave kroate, ku shfaqet harta e Shqipërisë Etnike

Mediat e Beogradit e kanë marrë shumë seriozisht këtë postim duke shfaqur edhe urretjen e tyre të madhe ndaj shqiptarëve dhe kroatëve.