[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kriza politike shihet si penguese kryesore e zhvillimit ekonomik (Video)Në Kosovë, njohës të ekonomisë thonë se viti 2016 ishte periudhë sfidash të rënda politike, që ndikojnë edhe në çështjet ekonomike.

Ata veçojnë faktin se me gjithë se vendi ka bërë disa përparime, mungesa e stabilitetit politik, mungesa e një plani zhvillimor dhe mungesa e sundimit të ligjit vazhdojnë të mos e përkrahin zhvillimin ekonomik.