[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kreu marrëdhënie me një 12 vjeçare në Durrës, ajo çfarë thotë studenti 22 vjeç është shokuese (Foto)Megjithëse të dy ata e pranuan se marrëdhënia seksuale kishte ndodhur me dëshirë, pikërisht ky akt midis një studenti 22-vjeçar dhe një të miture 12 vjeç ka shokuar mbarë opinionin publik.

Vajza ishte larguar prej tre ditësh nga shtëpia dhe kishte përfunduar në Durrës me të dashurin e saj fakt që ajo e kishte pranuar edhe vetë në polici, ndërsa ka kërkuar që ai të mos arrestohej se ajo kishte ikur me dëshirë.

Në lidhje me këtë ngjarje ka shokuar akoma edhe më shumë dëshmia e të riut në prokurori. Ai ka thënë se në fakt nuk e dinte se e prekte ligji nëse kryente marrëdhënie më një të mitur me ose pa dëshirën e saj.