Krejt çka po ndodhë mes Ambasadorit Dugolli në Uashington dhe Qeverisë Kurti në Prishtinë

    Në nëntor të vitit 2021, Ilir Dugolli mori një detyrë të re si ambasador i Kosovës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Një vit e pak më vonë, duket se i njëjti nuk është shumë i kënaqur me këtë pozitë, të cilën, siç raportoi ekskuzivisht Nacionale, ka thënë se “nuk e ka marrë më … Vazhdoni me leximin e Krejt çka po ndodhë mes Ambasadorit Dugolli në Uashington dhe Qeverisë Kurti në Prishtinë