[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Krasniqi: Arrestimi i Haradinajt pasojë e bisedimeve të BrukselitPër arrestimin e Ramush Haradinajt ka reaguar ashpër edhe Jakup Krasniqi.

Sipas tij Haradinaj duhet menjëherë të lirohet

Ky është statusi I plotë I Krasniqit

Ndalimi i tij në Francë është dëshmia më e mirë sesa Bisedimet e Brukselit kanë ndihmuar në lehtësimin e jetës se qytetarëve tanë?!

Kjo dhe shumë dëshmi të tjera na tregojnë se ky format i bisedimeve mes Kosovës e Serbisë duhet të ndërpritet.

Dikush duhet ta merr përgjegjësinë , madje jo vetëm për mënyrën sesi janë zhvilluar këto bisedime, por edhe për të gjitha prodhimet e atyre bisedimeve!

Për ketë ndalesë, Kosova duhet të protestoj në Paris e në Bruksel! Kuptohet Istitucionalisht!

Te lirohet Haradinaj!