Konjufca bënë deklaratën e papritur: Vendi mund të shkoj në zgjedhje

“Kosova ka marrë garanci të forta ndërkombëtare se me asociacionin nuk do të krijohet niveli i tretë i pushtetit dhe nuk do të preken vijat e kuqe të funksionimit kushtetues”, tha kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca. “Kemi marrë garanci të forta që asociacioni do të jetë një lloj forumi. Por, nësë kërkohet që … Vazhdoni me leximin e Konjufca bënë deklaratën e papritur: Vendi mund të shkoj në zgjedhje