[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Komuna e Rahovecit ka pranuar edhe një veturë donacion nga UNMIK-uKomuna e Rahovecit, sot ka pranuar edhe një veturë donacion nga Misioni i Kombeve të Bashkuara zyra në Kosovë, donacioni u pranua nga Xhemali Haxhimustafa, nënkryetar i Komunë së Rahovecit.

Nënkryetari, Haxhimustafa, ka falënderuar zyrtarët e UNMIK-ut për bashkëpunimin dhe donacionin e marrë, donacion i cili do të jetë në të mirë të gjithë punëtorëve të Komunës .

Vetura e pranuar si donacion nga UNMIKU-u, është veturë e përdorur por që është në gjendje të mirë teknike dhe që do të u shërbej, zyrtarëve të Komunës së Rahovecit për realizimin e punëve të përditshme administrative.