[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Komandant HOXHA me bashkëluftetarë duke sulmuar armikun !Kjo video ka kohë që qarkullon në rrjetet sociale dhe ku shihet  komandant HOXHA me bashkëluftetarë duke sulmuar armikun.

Një nga betejat që na bën të ndihemi krenar  sa herë që e shohim.

Ja video:

https://web.facebook.com/botapressweb/videos/1271488399585324/