[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kodi sekret që përdoret kur Presidenti dëshiron intimitet me Zonjën e ParëDuhet të jetë shumë e vështirë të jesh President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kur çdo lëvizje vëzhgohet nga afër.

Shërbimi sekret është i vendosur për mbrojtjen e Presidentit dhe Zonjës së Parë, por duhet të jetë e mërzitshme kur dëshirojnë disa momente private, dhe të gjithë ta dinë këtë.

Ekzistojnë disa kode të ndryshme që janë përdorë në Shtëpinë e Bardhë, kështu që Shërbimi Sekret mund të komunikojnë pa përmendur emra apo vende.

Gjatë administratës së ish-Presidentit Barack Obama, – ai njihej me emrin ‘Tradhtar’, ndërsa Zonja e Parë, Michelle, njihej me emrin ‘Renesancë’.

Ndërsa, kur ata donin të kalonin qaste imtime, kjo quhej ‘problemi i Bosnjës’, transmeton Express.

Biseda ishte e këtij lloji: Renesanca nuk duhet të shqetësohet. Ajo dhe  … janë duke diskutuar për çështjen e Bosnjës.

Meqë gruaja e presidentit të ri i SHBA’së, Donald Trump, është sllovene, mbase problemi i Bosnjës do të zhvendoset në Slloveni.