[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo grua e tradhtoi burrin për një arsye të çuditshmeBukuria është dhuratë që duhet të na sjellë të mira dhe thuhet se vajzat e bukura kënaqen me atë që u ka dhuruar natyra.

 

 

Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë.

I tillë është edhe çifti në vijim. Edhe pse femra e këtij çifti dëshiron të tingëllojë modeste ajo e pranon se bukuria e saj i ka sjellë më shumë probleme se sa të mira.

Kur ata në fillim u lidhën, Julia Stephenson dhe bashkëshorti i saj i parë, në vitin 1989, gjithçka shkoi për mrekulli për 18 muaj të tërë.

Por ajo e la atë për një burrë më të pashëm se sa ai. Ajo tha se ishte marrosur nga lajkat që njerëzit po i bënin dhe ishte bindur se burri si saj nuk është për të sepse ishte më i shëmtuar.

Edhe burri i saj nuk e dëshironte një jetë të tillë, të jetonte nën hijen e bukurisë së gruas.

Inspiruar nga kjo histori, shumë studime janë bërë, ndërsa studimi i fundit vërteton se të qenit të bukur është pengesë në një lidhje.

Studimi i bërë nga universiteti i Harvardit ka nxjerrë në përfundim se çiftet sikur Angelina Jolie dhe Brad Pitt ose Tom Crusie dhe Katie Holmes nuk kanë një martesë të lumtur dhe zakonisht nuk ju zgjatë martesa.

A pajtoheni edhe ju me këtë studim dhe cili është mendimi juaj për një gjë të tillë? Pyetje kjo që iu shtrua çdo pjesëmarrësi në këtë studim u shtrohet edhe juve.