Kjo është videoja me persona të armatosur në Veri

Ambasadori i Serbisë në SHBA, Marko Gjuriq, pretendon se video e publikuar nga “Istraga”, ku shihen persona të maskuar në veri të Kosovës të cilët kanë shtënë edhe me armë zjarri është “inskenim” i shqiptarëve. Marko Gjuriq, duke luajtur rolin e viktimës, tha se Serbia dhe serbët në Kosovë vetëm kërkojnë që të mos shqetësohen … Vazhdoni me leximin e Kjo është videoja me persona të armatosur në Veri