[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është shtëpia ku qëndroi Thaçi pas konferencës së Rambujesë (Video)Më 6 shkurt të vitit 1999 nisi punimet Konferenca Ndërkombëtare në Rambuje.

Negociatat që u zhvilluan në afërsi të Parisit të Francës, synim kishin zgjidhjen e krizës në Kosovë.

loading…

Atë kohë ishte një vend në Pustenik të Hanit të Elezit që ishte shndërruar në strehë për pjesëtarët e delegacionit kosovarë që shkonin në Francë e ktheheshin nga atje.

Një pjesë e anëtarëve të Shtabit të UÇK-së, pas kthimit u strehua në shtëpinë e Nuhi Bravës. Tash 18 vjet më vonë nipi i Nuhiut, Fadili tregon se si i morën nga Radusha dhe i strehuan në këtë shtëpi, Hashim Thaçin, Ramë Bujën e Agim Çekun dhe çfarë bënte Hashim Thaçi gjatë qëndrimit në këtë shtëpi. /Klan Kosova/