Kjo është shkolla, oborri i të cilës është “vërshuar’ nga bankat dhe karriget

Në një foto të siguruar nga Gazeta shihet një situatë jo e zakont në oborrin e shkollës fillore ‘Dardania”, në Prishtinë. Aty shihet se një numër i madh i bankave dhe karrigeve janë nxjerr jashtë objektit të shkollës, të cilat edhe janë lagur nga reshjet e shiut. LEXO EDHE KETE Adem Qorri vdiq në Florida … Vazhdoni me leximin e Kjo është shkolla, oborri i të cilës është “vërshuar’ nga bankat dhe karriget