[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është Rudina, vajza e Azem Hajdarit, që kthehet nga SHBA për t’u marrë me politikëVajza e Azem Hajdarit, Rudina, do të lërë Amerikën dhe t’i bashkohet PD-së. Kjo gjë u pohua nga vetë LulzimBasha, i cili gjate nje takimi me te rinjte demokrate tha se vajza e Azem Hajdarit i bashkohet PD-së, pas studimeve në SHBA. Nese kjo ndodh ajo do te jete e para trashigimtare e Azemit qe vendos te merret me politike.