[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është pozita e re e Grenellit 

Pak para se të largohet nga zyra e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, i ka gjetur një vend pune Richard Grenellit.

Grenell është emëruar si pjesëtar i Këshillit të Memorialit Amerikan të Holokaustit.Gjatë mandatit të Trump, Grenell kishte pozita shumë më të rëndësishme.

Ai ka qenë ambassador i ShBA’së në Gjermani, ushtrues detyre i Drejtorit për Inteligjencë Kombëtare dhe i dërguar special i Presidentit Donald Trump për dialogun Kosovë -Serbi.