[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është “kopja” në miniaturë e Elvana Gjatës (Video)Këngëtarja Elvana Gjata është shquar gjithnjë për stilin e saj në të kënduar dhe të veshur.

Megjithatë ndonëse ajo është unike në stilin e saj, sërish dikush e imiton atë në mënyrë perfekte. Është pikërisht fenomeni i ri i Instagramit, vogëlushja Mei. Vajza e vogël ka qenë pjesë  e programit “E Diela Shqiptare” dhe ka imituar në një mënyrë tepër të veçantë këngën “Njësoj” të Elvanës.

SHIKO VIDEON