[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është gruaja e bukur e Nikollë Nikprelaj (Foto)Të gjithë e njohim këngëtarin Nikollë Nikprelaj, i cili karrierën e tij muzikore e nisi në vitet e 80-ta, ku u spikat me këngët e tij lirike, shkruan “Kosovarja”.

Ndonëse ja njohim zërin e këngët, shumë pak dijmë për jetën e tij private, atë jasjtë skenës muzikore.

“Kosovarja” ju njeh me bashkëshorten e këngëtarin Nikollë Nikprelaj, me të cilen ai ndan jetën dhe pranë të ciles ndihet i plotësuar.

Nikolla inka dhuruar lule për festën e të dashuruarve.