[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është gjendja në rrugën “Muharrem Fejza” në Prishtinë (Foto) 

Megjithëse rrugët kryesore të kryqytetit janë të kalueshme dhe deri dikut të pastruara, janë rrygët dytësore të kryeqytetit që janë në gjendje të rëndë dhe shumë rrallë të pastruara.

Një prej rrugëve të rëndësishme të qytetit, rruga “Muharrem Fejza” që qon në Lagjet Mati 1 e Mati 2, është në gjendje të rëndë dhe e mbuluar me borë, që nënkupton se kjo rrugë nuk është pastruar tash e disa orë, gjatë ditës së sotme, shkruan Botapress.

15934113_10154453654114495_1827123131_o