[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është familja e Shpëtim Deskut – “Molerit” (Foto)U bë i njohur si aktor humori, me rolin e “Molerit”, që e bëri figurë mjaftë familjare për kosovarët. Shpëtim Desku nuk u ndal, duke e vazhduar me sukses rrugën e tij në fushën e humorit dhe atë të shout, shkruan “Kosovarja”.

Shpëtim Desku së fundi është prezantues i shout “N’Kosovë show”, që ka zgjuar mjaftë interesim tek audienca.

Shpëtim Desku pos si humorist e prezantues, është i suksesshëm edhe si bashkëshort e baba, shkruan “Kosovarja”.

Kjo është familja e Deskut, bashkëshortja dhe vajzat, që ia mbushin zemrën me dashuri.