Kjo është bukuroshja që do t’i “zhveshë” politikanët shqiptarë

    Politika në Shqipëri është një nga fushat e cila është shumë e anatemuar dhe mbi të gjitha është ajo që i ka bërë më shumë dëme vendit. Këto 30 vite kemi parë shumë nga bëmat e tyre. Kemi parë vendime, ligje, qëndrime, sherre dhe humore, por s’kemi parë si janë ata në jetën … Vazhdoni me leximin e Kjo është bukuroshja që do t’i “zhveshë” politikanët shqiptarë