[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kjo është bashkëshortja e ish –kryeministrit, Bajram Rexhepi 

Shpresa Kurtaj është bashkëshortja e ish-kryeministrit të Kosovës, Bajram Rexhepi.  

Bashkëshortja e tij punon në Postën e Kosovës, derisa ish kryeministri Rexhepi ka hequr dorë nga politika, ndërsa I është kthyer mjekësisë.

 

Bajram Rexhepi dhe Shpresa Kurtaj kanë një vajzë nga martesa e tyre, Vanesën.

Më poshtë gjeni disa foto të zonjës së Bajram Rexhepit.

Image