Kimete Berisha-Kurtit: I mashtrove fëmijët, t’a kanë marrë inati edhe ata

Publicistja Kimete Berisha ka thënë se Albin Kurti është kryeministri i parë që ia kanë marrë inati fëmijët.Ajo ka thënë që pushteti i Albin Kurtit varet nga diaspora, nga të rinjtë që janë të pa punë, e që sipas saj tani vetëm janë duke e shikuar Kurtin dhe ministrat që po punësojnë mbesat dhe nipat. … Vazhdoni me leximin e Kimete Berisha-Kurtit: I mashtrove fëmijët, t’a kanë marrë inati edhe ata