Kiara debaton ashpër me Nitën: Po viktimizohesh

Gjatë prime-t të shkuar, Nita ka pasur një debat të ashpër me Luizin, pasi ai u shpreh se nuk e nominon për shkak të sëmundjes së saj. Ajo është ndjerë e ofenduar nga kjo gjë dhe ka vazhduar të debatojë për deklaratën e Luizit. Ky i fundit tha se ishte vetë ajo që e pyeti … Vazhdoni me leximin e Kiara debaton ashpër me Nitën: Po viktimizohesh