[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këto vende do të mbesin pa rrymëPunime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 09:00 – 13:00.

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja Jeta e Re.

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm në fshatin Topliqan.

2.

NS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku –Bizneset (Kodi:40041005) prej orës 09:00 – 13:00 .

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm në fshatin Topliqan.

Pejë

1.

TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (kodi: 53057004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe f.sh. Hulaj.

Arsyeja: Ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të mesëm në drejtim të Manastirit Deçan

10.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV nga ora 08:30-11:30 .TS-et që mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Krasniqët

(Kodi:

16100008136)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Karaqicët

(Kodi:

16100008137)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Bunjakët

(Kodi:

16100008138)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Lladrovci

(Kodi:

16100008139)

TS 10/0.4 kV

Te Shkolla-Gllanasellë (me plane investive)

(Kodi:

16100008239)

TS 10/0.4 kV

(Kodi:

16100008273)

TS 10/0.4 kV

Dobroshevc Stacioni i trenit

(Kodi:

16100008141)

TS 10/0.4 kV

Dobroshevc Prenka

(Kodi:

16100008143)

TS 10/0.4 kV

Dobroshevc Morinët

(Kodi:

16100008144)

TS 10/0.4 kV

fshati Dobroshevc-bashkëinvestim

(Kodi:

16100008210)

TS 10/0.4 kV

Kost Stabilimentet Shperndarëse

(Kodi:

16100008200)

TS 10/0.4 kV

DREJTORIA PËR URBANIZEM Kuvendi Komunal

(Kodi:

16100008268)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Nikat

(Kodi:

16100008135)

TS 10/0.4 kV

Dobroshevc Abdylovit

(Kodi:

16100008140)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Nika 2

(Kodi:

16100008213)

TS 10/0.4 kV

Dobroshevc Hajdarovit

(Kodi:

16100008142)

TS 10/0.4 kV

Çikatova e Vjetër te shkolla

(Kodi:

16100008132)

TS 10/0.4 kV

Gllanasellë Berishët

(Kodi:

16100008134)

TS 10/0.4 kV

Dubovc- Çikatovë e Vjetër

(Kodi:

16100008206)

TS 10/0.4 kV

Vehbi Dubovci-Çikatovë e vjetër

(Kodi:

16100008207)

TS 10/0.4 kV

Çikatovë e vjetër lagjja Karaxha RT 2015

(Kodi:

16100008258)

TS 10/0.4 kV

(Kodi:

16100008276)

Vendet: Gllanasellë, Doboroshevc dhe Çikatovë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave të tensionit të ulët afër tensionit të mesëm, si dhe rehabilitimi i LP sipas projeketit.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 09:00 – 10:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosovë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Vragoli 1 BTS blinda (kodi: 15018007009) prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Vragoli.

Arsyeja: Vendosja e ormanëve të tensionit të ulët sipas projektit.

10.04.2021

Punime nga palët e treta

Mitrvicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Gumnisht-2 (Kodi 73000009025) nga ora 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Gumnisht-2.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV dhe 20kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shipoli (Kodi: 70000001) nga ora 11:00 – 15:00

Vendet: rrugët: Agim Çavdërbasha, Ali Hadri (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Emin Duraku (një pjesë), Eqrem Çabej (një pjesë), Gazmend Baliu (një pjesë), Gjon Belushi, Ilaz Kodra, Marija Kraja (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Pjetër Budi, Shkodra, Elez Begu (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Sami Gashi (një pjesë), Selman Vojvoda (një pjesë), Jetish Bajrami (një pjesë) dhe Sylë Vokshi (një pjesë); fshatrat: Frashër i Vogël (një pjesë), Lushtë, Pirç, Shipol, Vaganicë, Vaganicë e Poshtme, Vaganicë e Epërme, Vërnicë dhe Zhabar i Epërm (një pjesë).

Arsyeja: Ndërrimi i panelit ekzistues 1kV në këtë trafostacion me panel të ri 1kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbreshi (Kodi: 50000006) nga ora 11:00 – 11:30 dhe 16:00-16:30

Vendet: rrugët: Agim Binak Qelaj, Arbëreshë (një pjesë), Beteja e Qafë Broqit, Fidanishtja (një pjesë), Konferenca e Bujanit dhe Vitomirica.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension.

2.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Bunari (Kodi :50000006004) nga ora 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e rrugës 236.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe panelit 1kV sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) nga ora 11:00 – 16:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Bujar Visoqi, Dëshmorët Dervishaj, Ibrahim Rugova, Lidhja e Prizrenit, Nënë Tereza, Rinia, Skënderbeu, Zahir Pajaziti (një pjesë), një pjesë e Istogut dhe Istogut të Poshtëm.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

4.

TS 110/10 kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (Kodi: 52000011) nga ora 10:00 – 11:30

Vendet: Fshatrat: Dollc, Gremnik, Kpuz, Perlina, Perqevë, Qeskovë, Qupevë, Qupevë e Ulët, Qupevë e Epërme, Rastok (një pjesë), Sferkë, Sferkë e Gashit dhe Volljakë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Konjuhi (Kodi: 41000004) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Banullë, Gumnasellë (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagjja e Akllapit) (një pjesë), Lagjja e Burimit, Lagjja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë, Çallapeku (një pjesë), Lagjja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë- Lipjan (një pjesë).

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia   (Kodi: 41000003) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Agrokor (Kodi :15019002160) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Agrokor.

Arsyeja: Modifikimi i Panelit ekzistues të tensionit të ulët sipas pëlqimit elektro-enegjetik.

2.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Kalabria   (Kodi: 10000006071) nga ora 10:00 – 18:00

Vendet: rr. Marin Barleti, rr.Labëria, rr.Vëllezërit Topulli, rr.Rexhep Krasniqi (një pjesë)

Arsyeja: Ndërrimi i panelit ekzistues me panel të ri të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik

Prizren

1.

TS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malesia e re (Kodi: 31000030) nga ora 10:00 – 12:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjenda, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

TS 35/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Skenderbeu   (Kodi: 30032006001) nga ora 18:00 – 19:00

Vendet: rr. Avni Rrrustemi, rr. Xhem Gostivari, rr. Ardianët, rr.Rexho Bajraktari, një pjesë e rrugës Zahir Pajaziti, rr.Xheladin Hana, rr.Paqja, rr.Bulevardi Vëllezërit

Arsyeja: Vendosja e panelit të ri në këtë trafostacion sipas pëlqimit elektro-energjetik.

11.04.2021

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mulliri (Kodi 73000010) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Nëntë konsumatorë komercial në fshatin Pestovë, Maxhunaj dhe Dumnicë (një pjesë).

Arsyeja: Zhvendosja e trafostacionit 10(20)kV sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Plastika   (Kodi : 74000002007) nga ora 10:00 – 16:00

TS 10/0.4 kV N.N “R&Rukolli”   (Kodi : 74000002002 ) nga ora 10:00 – 16:00

Vendet: rr. Dëshmorët e kombit, Fabrika e plastikës dhe Rrukolli.

Arsyeja: Vendosjen e Blindes së re, demontimi dhe montimi i kthinave ekzistuese, montimi i kthinës së re matëse, montimi i Transformatorit te ri Sn=1000kVA dhe Panelit te ri te TU 1600A” sipas PEE dhe Projektit te aprovuar.

12.04.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët e tensionit të ulët.

12.04.2021

Punime në projekte investive

Prihtinë

1

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashet (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

12.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Emin Duraku (kodi: 40040002) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Afrim Zhitija, Ahmet Delija (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Aleksandër Mojsiu (një pjesë), Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Astrit Bytyqi, Azem Shkreli (një pjesë), Besim Fazliu, Besim Qarri (një pjesë), Daut Dauti, Dëshmorët e Kombit, Dimitrije Tucoviq, Emin Duraku, Esat Mekuli (një pjesë), Faton Vehbiu (një pjesë), Fazli Sojeva, Ganimete Tërbeshi, Gëzim Sahiti, Gjon Sereqi, Halil Alidemaj, Isa Boletini, Kemajl Hetemi, Kuvendi i Arbërit, Marije Shllaku, Mic Sokoli (një pjesë), Naim Frashëri, Nazmi Uksmajli, Mustaf Goga (një pjesë), Sander Prosi, Tahir Meha (një pjesë), Tahir Sinani, Tomorri (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla, Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Xhon Sereçi (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ).

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet në Stabiliment TS 1 Maji:

TS 10/04 kV TS MBTS Banka (kodi: 40040001003) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Rr.S.Sejdiu (kodi: 40040001025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Privat-Vehbi Salihu (kodi: 40040001174) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Ejup Ferati (kodi: 40040001194) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04 kV Rinor Naser Hysenaj (kodi: 40040001203) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Rr. S.Sejdiu, Banka, Privat Vehbi Salihu, Ejup Ferati dhe Rinor Hysenaj.

Arsyeja: Realizimi i lidhëses ndërmjet TS “Moda” ( 40040002002 ) dhe TS “Banka” ( 40040001003 ) sipas projektit investiv.

13.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Llapushnik te Gashët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Gjakovë

1.

TS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej orës 10:00 – 16:00

Vendet:fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të lartë dhe zhvendosja e përçuesit.