[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këto janë vendet që nesër do të mbesin pa rrymëEdhe gjatë ditës së nesërme pritet të ketë reduktime në disa zona të Kosovës.

KEDS ka njoftuar për arsyet dhe kohëzgjatjet e këtyre ndërprerjeve.

Ja zonat që do të mbesin pa rrymë:

1. Më   15.02.2017në NS 35/10 kV Ferizaj I do të shkyçet:

Dalja 10 kV Banka (Kodi: 40040001) prej orës 11:00 deri 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Dëshmorët e Kombit, Spitali; qershori (një pjesë).

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i TS 10/0.4kV(Kodi:40000004236) i fuqisë   1000 kVA me TS 10/0.4kV (kodi: 40040001003) të fuqisë 630 ( kVA).

2.0 Më 15.02.2017në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Vëllezërit Gërvalla(Kodi:40000004) prej orës 09:00 deri në ora  10:00  si dhe nga ora  13:00 deri në ora  14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i TS 10/0.4kV (Kodi:40000004236 (1000 kVA) me TS10/0.4kV  (Kodi:40040001003) 630 ( kVA).

3.0 Më  15.02.2017   në  NS 110/35/10 kV Ferizaji (Bibaj) do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Qytetit (Kodi: 40000001)    nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltari dhe grupi i bizneseve.

Arsyeja e shkyçjes: Kyçja e TS 10/04kV të ri Bibaj lagjja Misini.

1.0 Më 15.02.2017 në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (Kodi:15018003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i trenit dhe ana e majtë deri te rruga e çerdhes.

Arsyeja e shkyçjes: Kyçja e konsumatorit Shemsi Xhakolli, N.T.P Euro.

2.0 Më 14.02.2017 në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej orës 09:00 deri në orën 09:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Sibovc, Penuhë e Ulët, Penuhë e Epërme, Lluzhan, TS Kasablanka Privat, Shakovicë, Sallabaëj, Majac, Lupç i Epërm, Popovë, Bulliqët dhe Potok.

Arsyeja e shkyçjes: energjizimi i TS10/0.4kV  sipas raportit teknik me numër 1414, të  datës 10.02.2017  në fshatin Penuhë, komuna e Podujevës.