[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këto dy serbe po tmerrojnë dyqanet (Video)Kjo video tregon qartë se ato janë profesioniste.

Në qendrën tregtare në Novi Sad, kanë ndodhur tri vjedhje në një butik të vetëm dhe përgjegjëse për këto vjedhje janë dy vajza.

Kjo vërehet nga kamerat e sigurisë që janë të vendosura brenda dyqanit.

Në këto pamje mund të shihni se si njëra nga këto vajza përpjeket për të vjedhur një portofol