[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këta janë vipat shqiptar me makina të shtrenjta dhe luksoze (Foto)Nuk janë të paktat rastet që shohim këngëtarët e njohur shqiptar të ekspozojnë nëpër videoklipet e tyre jetën luksoze dhe makina të shtrenjta.

Por, ka dhe nga ato personazhe të cilët në të vërtetë bëjnë një jetë të tillë dhe nuk humbin rastin të reklamojnë jetën dhe makinat e tyre të shtrenjta, shkruan INTV. Ja cilët janë ata: