Këta janë kandidatët për kryetarë të komunave në Veri

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve gjatë mbledhjes së djeshme ka certifikuar subjektet politike dhe kandidatët për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetarë të komunave Mitrovicë të Veriut, Leposaviq, Zubin Potok e Zveçan. Në zgjedhjet t 18 dhjetorit pjesë do të marrin edhe Partia Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje. Të dy këto parti kanë nga një kandidat … Vazhdoni me leximin e Këta janë kandidatët për kryetarë të komunave në Veri