[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këta janë fëmijët e gruaja e Nexhat Osmanit (Foto)Nexhat Osmani njihet mirë nga masa, për këngët e tij solo, e edhe më shumë për bashkëpunimet e një pasnjëshme me të motrën, Remzien, shkruan “Kosovarja”.

Nëse nuk e keni ditur, Nexhat Osmani është i martuar dhe babë i lumtur i tre fëmijëve të shëndetshëm.

Në “Kosovare” ju njohim me portretin familjar të këngëtarit Nexhat Osmani.