[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu i presin serbët miqtë rusë në ‘DavisCup’ (VIDEO)Reprezentacionet e Serbisë dhe Rusisë janë duke u ballafaquar mese vete në turneun e tenisit ‘Davis Cup’.

Këto dy vende kanë treguar edhe një herë afërsinë dhe politikat e njëjta që kanë, duke u paraqitur me një “flamur” në këtë garë dhe dy himne.

Tifozët serbë kanë përgatitur një flamur, i cili në njërën pjesë përfaqësonte Rusinë, dhe tjetrën Serbinë.