[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu e keqpërdorin veturën zyrtare drejtorët e Prizrenit (Video) ​​Botapress, 27 Janar

Gjatë kohës së drekës, në qytetin e Prizrenit është parë një veturë zyrtare e parkuar në trotuar.

Nga pamjet që ka siguruar Express nga një lexues, shihet se vetura zyrtare i takon Drejtorisë së Ekonomisë dhe Financave të komunës së Prizrenit.

Vetura e zyrtare në trotuar qëndronte e ndezur, ndërsa brenda saj nuk ishte askush sepse sipas lexuesit, zyrtarët po hanin drekë.

http://www.dailymotion.com/video/x59vy24_prizren_news