[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu e festoi ditëlindjen Agnesa VuthajAgnesa Vuthaj së fundi festoi ditëlindjen e saj në një organizim të veçantë në Brezovicë. Grand Decor u përkujdes që në këtë ditë të rëndësishme për Agnesën, gjithçka të jetë e përkryer.

Agnesa Vuthaj festoi ditëlindjen në mesin e miqve të saj më të ngushtë. Në një organizim të veçantë në Brezovicë, Grand Decor u përkujdes që për Agnesën të ketë një ambient të shkëlqyeshëm dhe të paharrueshëm për të.

 

VIDEO