[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kështu duken sot disa rrugë të Prishtinës së Shpend Ahmetit (Foto)Është lavduar dhe është lavdëruar nga disa se këtë vit mirëmbajtja e rrugëve të Prishtinës ka qenë më e mirë. Por Prishtina nuk I ka vetëm rrugët kryesore. Prishtina është kryeqytet dhe ka edhe rrugë të tjera të cilat nuk janë pastruar asnjëherë prej sa ka filluar të bjerë borë.

Siç I shihni këto foto të cilat I ka dërguar në redaksinë tonë një lexues I Botapress-it, këto rrugë me akull e të papastruara gjenden fare afër Bibliotekës Kombëtare të Prishtinës, qe i bie në qendër të kryeqytetit, raporton Botapress.

16176459_1601961936485674_734589837_n16176110_1601962066485661_1063312208_n