[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këshilla e Teuta Krasniqit për Bleron (FOTO)Aktorja Teuta Krasniqi nuk është thjesht një aktore e zonja, por edhe një femër shumë e zgjuar. Ajo është e mençur, oratore dhe gjithmonë e di se çka bënë.

Teuta Krasniqi po e jeton qetë jetën e saj, në krahët e të shoqit dhe dy vajzave që i do shumë.

Ndërkohë që Teutës po i shkon mbarë, ish bashkëshorti i saj Blero ka probleme me lidhjen e tij. Mbishkrimi i fundit i Teutës në Instagram thotë: “Mos u ndal kur je i lodhur, ndalu atëherë kur e ke përfunduar”.

Ndoshta kjo thënie nuk është dedikim për Bleron, ama i përshtatet shumë kësaj here.