[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kërcënojnë veteranët e UÇK-së së Dukagjinit, thonë se bjeshkët do t’i mbrojnë me gjak!Veteranët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Pejë, janë duke protestuar në Rugovë kundër mënyrës së re të demarkimit.

Ata kanë thënë se shenjat në këtë pjesë të vendit janë vendosur para dy ditësh nga Komisioni i ri, njofton Klan Kosova.

“Gjithmonë i kemi mbrojt këto bjeshkë me gjak, e nëse ka nevojë do t’i mbrojmë prapë njëjtë”, ka thënë Gazmend Syla, kryetar i Shoqatës së Veteranëve të Pejës.

“As kryetari dhe as anëtarët e Komisionit asnjëherë nuk e kanë dëshmuar me ndonjë akt se d ojnë vendin e tyre”.

Ata kanë thënë se Komisioni është duke i përsëritur gabimet e Komisioneve të mëhershme dhe se po tentojnë të legjitimojnë gabimet e tyre.