Kërcënohet doktori Shaqir Uka në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njofton se sot në vendin e punës, derisa po kryente detyrën e tij është kërcënuar doktori Shaqir Uka, shef i Mjekimit Intensiv Qendror në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Sipas ShSKUK, kërcënimi ka ndodhur nga familjari i një pacienti të shtrirë në këtë njësi.

LEXO EDHE KETE

Dy vajza shkelen me veturë në Obiliq

“ShSKUK dhe Klinika e Anestezionit e Mjekimit Intensiv Qendror dënojnë këtë akt, duke kërkuar nga organet e drejtësisë të Republikës së Kosovës që të ndërmarrin veprimet e nevojshme ligjore dhe kryesi i kësaj vepre të marr dënimin meritor”./Botapress.info/

ngjashme