Keq e më keq: Ukraina ndalon eksportet e drithrave, sheqerit dhe mishit

Qeveria e Ukrainës ka ndaluar eksportet e thekrës, elbit, melit, sheqerit, kripës dhe mishit deri në fund të këtij viti, sipas një rezolute të kabinetit të publikuar të mërkurën, raportoi Reuters. Kosovarët zbrazin raftet e vajit në markete, “vrapojnë” të blejnë rezerva me çmimin aktual Kjo pritet të çojë deri tek mungesa të drithërave dhe … Vazhdoni me leximin e Keq e më keq: Ukraina ndalon eksportet e drithrave, sheqerit dhe mishit