[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Keni gjak me Rh negativ? Ja karakteristikat tuajaShumica e njerëzve që kanë RH gjak pozitiv që do të thotë kanë të njëjtën origjinë gjenetike nga majmuni dhe vetëm 10-15% e njerëzve nuk e kanë këtë gjen.

Kjo kategori e njerëzve kanë RH negativ të gjakut: RH negativ i gjakut dhe RH pozitiv janë jashtëzakonisht të papërputhshëm dhe individët me llojin e RH-negativ të gjakut shpesh kanë karakteristikat e mëposhtme, raporton Living.

1. Inteligjencë më të lartë
2. Sy blu, të gjelbër
3. Flokë të kuqe
4. Janë tejet empatik dhe të ndjeshëm
5. Kanë një ndjeshmëri të madhe ndaj nxehtësisë
6. Kanë fobi të pashpjegueshme