[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Këngë e ndjeshme për Ramush Haradinaj(Video)Këngëtarë të ndryshëm e kanë përkrahur vazhdimisht Ramush Haradinaj.

Ai që së fundi ka shkruar dhe kënduar këngë për të ka qenë raposodi Jeton Kuci, dhe kjo këngë është mjaft e ndjeshme, transmeton Botapress.info

Ja kënga:

VIDEO