KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. 11.11.2022 LEXO EDHE KETE Aksident në Drenas, përfshihen një këmbësore dhe dy automjete Punime të domosdoshme për siguri të sistemit Gjilan 1. Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet: Dalja 10 kV J14 Rrethi (kodi: 63000014) prej orës 10:30 deri në ora 14:30 Vendet: TSB-Betonierka, TSB-Mega … Vazhdoni me leximin e KEDS njofton se këto vende do të mbesin pa rrymë nesër