KE iu shkruan vendeve të BE-së: Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet për liberalizim të vizave

Komisioni Evropian u ka dërguar vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në Këshill një dokument të detajuar teknik ku konfirmon se Kosova i ka përmbushur të gjitha kriteret për liberalizimin e vizave dhe se Komisioni konfirmon se mbetet në fuqi propozimi që BE-ja t’i liberalizojë vizat për Kosovën. Radio Evropa e Lirë raporton se ka pasur … Vazhdoni me leximin e KE iu shkruan vendeve të BE-së: Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet për liberalizim të vizave