[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kapen vrasësit e trefishtë në GjakovëKy është Raporti shtese nga Policia e Kosovës lidhur me vrasjen e rëndë që ka ndodhur verën e kaluar në Gjakovë, transmeton Botapress.

VRASJE E RENDE

Rr. Ismajl Qemajli, Gjakove 

Me datën 23. 08. 2016 në Gjakovë ka ndodhur “ vrasje e rëndë”, ku si pasojë kishin humbur jetën tre persona, ndërsa të dyshuarit kishin ikur nga vendi i ngjarjes. Policia e Kosovës respektivisht hetuesit nga sektori i krimeve te renda në kuadër DRP Gjakovë, pas këqyrjes së vendit të ngjarjes dhe ekzaminimit të shumë provave dhe dëshmive kanë arritur të identifikojnë kryesit e mundshëm të kësaj vepre të rëndë. Kjo njësi në vazhdimësi ka bashkëpunuar me Prokurorinë Themelore të Gjakovës dhe me metodat e tyre është arritur të dyshuarit të vetë dorëzohen në polici respektivisht në sektorin e hetimeve me datë 27. 01. 2017. Të dyshuarit janë: V. Gj. lindur me 02. 02. 1990 shqiptar / Kosovar dhe Q. SH. Lindur me 18. 09. 1990 shqiptar / Kosovar .Të dyshuarit me urdhër të Prokurorit të Shtetit ju ka caktuar masa e ndalimit policor prej 48 orëve.