Kaos në Rusi: Putini u jep rekrutëve “4 orë” për t’u thënë lamtumirë fëmijëve të tyre

Rezervistëve të parë rusë që do të dërgohen me forcë në vijën e frontit si pjesë e mobilizimit të pjesshëm të Vladimir Putinit u janë dhënë vetëm katër orë kohë për të paketuar valixhet si dhe për t’u ndarë me familjarët e tyre. Sipas mediave të huaja, dhjetëra mijëra të tjerë kanë kërkuar të largohen … Vazhdoni me leximin e Kaos në Rusi: Putini u jep rekrutëve “4 orë” për t’u thënë lamtumirë fëmijëve të tyre