Kamberi i shkruan letër publike Escobarit

Deputeti shqiptar në kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi i ka dërguar letër të dërguarit të posaçëm të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Ballkanin Perëdimor, Gabriel Escobarit Më anë të një postimi në Facebook, Kamberi ka njoftuar se përmes kësaj letre publike, ka kërkuar përfshirjen e Luginës së Preshevës në dialogun mes Kosovës dhe Serbisë. Deputeti ka njoftuar se këtë letër do … Vazhdoni me leximin e Kamberi i shkruan letër publike Escobarit