[responsive-menu menu="logged-in-menu"]

Kallëzim penal ndaj asistentit teknik në MASHT (Video)Është ngritur kallëzim penal ndaj, Faton Fetahut, asistent teknik në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Asociacioni për mbështetjen e arsimit dhe aftësimit profesional të Kosovës.

Sipas këtij asociacioni, studentë të fakultete të ndryshme janë ankuar se diplomat e tyre nuk po iu njihen si pasojë e mos akreditimit të disa nga fakultetet e Universitetit të Prishtinës dhe Prizrenit.

Kryetari i këtij asociacioni, Shkelzim Murtezi, thotë se nga këto shqetësime të studenteve kanë dërguar ankesë në MASHT, e sipas tij, kanë marrë përgjigje fyese dhe nënçmuese nga Faton Fetahu si person zyrtar.

Kronikën mund ta ndiqni në VIDEO: